Dakreparatie

Dakreparatie

Dak & Goot onderhoud heeft altijd een vestiging bij u in de buurt.

Dakreparatie

Bij daken, en dan met name bij oudere daken, komt het regelmatig voor dat enkele dakpannen sneuvelen of dat de nokvorsten scheuren of los laten. In deze gevallen is het zorg om snel actie te ondernemen. Water sluipt namelijk gemakkelijk door het dak en kan zorgen voor lekkage.

Mocht u schade aan uw dak hebben, dan wilt u lekkage natuurlijk voorkomen. Gelukkig staan de ervaren dakdekkers van Dak & Goot onderhoud in het gehele land voor u klaar om uw dak te repareren. Maar wat gaat dakreparatie u kosten? Dat ligt er helemaal aan wat er bij u nodig is om het dak te repareren. Indien er enkele dakpannen vervangen zullen moeten worden is dit een stuk goedkoper dan als het gehele dak gerenoveerd moet worden. Hierom is het belangrijk om van te voren een goede offerte aan te vragen.


Contact met ons opnemen of een lekkage melden?

Om ons snel te kunnen bereiken kunt u ons ook bellen, dit werkt natuurlijk het snelst, u kunt eventueel ook gewoon een Whatsapp sturen.

U kunt ons ook mailen. Wij proberen u dan zo snel mogelijk te woord te staan. Met mailen zal dit echter langer duren dan wanneer u belt of een Whatsapp stuurt. U kunt dus contact opnemen op de manier die u het fijnst vindt.

Contactgegevens

  • KvK nummer: 60848421
  • BTW nummer: NL215832206B01
0639131349 WhatsApp dakgoot.onderhoud@gmail.com