Lekkage

Dak & Goot onderhoud heeft altijd een vestiging bij u in de buurt.

Daklekkage reparatie

Daklekkage is een welbekend probleem. Zowel een plat dak als een dakpannen dak in de schuur of woning kunnen last van een lekkage hebben. Vaak is het lood van schoorsteen bij een dak met dakpannen uitgedroogd of gescheurd en loopt er tussen de muur en het dak water naar binnen. Het dak lood zal vervangen moeten worden om zo de lekkage te kunnen oplossen.

U kunt veel overlast voorkomen door uw dak goed te onderhouden. Helaas kan het altijd voorkomen dat er een lekkage ontstaat. Heel vervelend, er kan namelijk snel schade en hinder ontstaan. Met onze 24/7 service staan we altijd voor u klaar om zo spoedig mogelijk te helpen. De dakdekkers van Dak & Goot onderhoud staan binnen 24 uur bij u op de stoep. Met onze jaren lange ervaring zijn we gespecialiseerd in herstelwerkzaamheden voor ieder dak.

Tel 06-27909036


Contact met ons opnemen of een lekkage melden?

Om ons snel te kunnen bereiken kunt u ons ook bellen, dit werkt natuurlijk het snelst, u kunt eventueel ook gewoon een Whatsapp sturen.

U kunt ons ook mailen. Wij proberen u dan zo snel mogelijk te woord te staan. Met mailen zal dit echter langer duren dan wanneer u belt of een Whatsapp stuurt. U kunt dus contact opnemen op de manier die u het fijnst vindt.

Contactgegevens

  • KvK nummer: 60848421
  • BTW nummer: NL215832206B01
0639131349 WhatsApp dakgoot.onderhoud@gmail.com