Onderhoud

Dak & Goot onderhoud heeft altijd een vestiging bij u in de buurt.

Onderhoud

Een schoorsteen kan door allerlei oorzaken aan renovatie toe zijn. Soms komt dit doordat de schoorsteen simpelweg oud is of dat er een schade is ontstaan. Daarnaast kan er mos groeien in het rookkanaal. Dit kan er toe leiden dat voegwerk poreus word. Wanneer u namelijk een open haard gaat gebruiken en uw schoorsteen is niet in orde, kan er koolmonoxide vrijkomen. Hierdoor riskeert u de mogelijkheid dat u hierdoor wordt vergiftigd.

Dit kan gebeuren zonder dat u het zelf door heeft. Hier zit u uiteraard niet op te wachten. Onze dakdekkers komen daarom graag bij u langs om het rookkanaal te controleren en eventueel renovatie- of onderhoudswerkzaamheden uit te voeren zodat uw schoorsteen weer veilig en in orde is.

Voor & Na


Contact met ons opnemen of een lekkage melden?

Om ons snel te kunnen bereiken kunt u ons ook bellen, dit werkt natuurlijk het snelst, u kunt eventueel ook gewoon een Whatsapp sturen.

U kunt ons ook mailen. Wij proberen u dan zo snel mogelijk te woord te staan. Met mailen zal dit echter langer duren dan wanneer u belt of een Whatsapp stuurt. U kunt dus contact opnemen op de manier die u het fijnst vindt.

Contactgegevens

  • KvK nummer: 60848421
  • BTW nummer: NL215832206B01
0639131349 WhatsApp dakgoot.onderhoud@gmail.com