Platte daken

Platte daken / bitumen daken renovatie

Dak & Goot onderhoud heeft altijd een vestiging bij u in de buurt.

Platte daken / bitumen daken renovatie

Benieuwd naar de huidige staat van u platte / bitumen dak?
Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Bitumen is een aardolieproduct en daardoor een hoogwaardige bouwstof. Het verkrijgen van bitumen uit aardolie is een lastig proces. Tot in tegenstelling van wat veel mensen denken is er geen teer aanwezig in bitumen.

Bitumen is een duurzaam materiaal met een gemiddelde levensduur van 10 tot 15 jaar. Kleine reparaties tussendoor aan het dak kunnen overigens wel de levensduur van de bedekking met een aantal jaar verlengen, maar natuurlijk helpt een renovatie een stuk beter. Wij kunnen dit met geen probleem voor u doen.

Bij oudere platte/bitumen daken komt het vaak voor dat de dakbedekking zijn sterkte verliest door veroudering. Om lekkage te voorkomen, is het van belang dat uw dak in goede staat is. Slijtage, weersomstandigheden of andere oorzaken kunnen ervoor zorgen dat uw dak aangetast wordt.

Vooral in hete periodes of wanneer het heeft gevroren kunnen er scheurtjes in de dakhuid ontstaan. De dakbedekking verliest hierdoor zijn functie en is dus niet meer geheel waterdicht. Hierdoor worden de draagbalken – isolatie en het dakbeschot aangetast en kan in het ernstigste geval gaan rotten. Is uw dak verouderd of bestaat er bij u twijfel over de staat / kwaliteit van de dakbedekking? Wacht dan niet en neem zo snel mogelijk contact op met Dak & Goot onderhoud.

Dakisolatie


Contact met ons opnemen of een lekkage melden?

Om ons snel te kunnen bereiken kunt u ons ook bellen, dit werkt natuurlijk het snelst, u kunt eventueel ook gewoon een Whatsapp sturen.

U kunt ons ook mailen. Wij proberen u dan zo snel mogelijk te woord te staan. Met mailen zal dit echter langer duren dan wanneer u belt of een Whatsapp stuurt. U kunt dus contact opnemen op de manier die u het fijnst vindt.

Contactgegevens

  • KvK nummer: 60848421
  • BTW nummer: NL215832206B01
0639131349 WhatsApp dakgoot.onderhoud@gmail.com